Vista Hypotheken benoemt Koen Ooms tot Commercieel Directeur

02 maart 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Koen Ooms is de nieuwe Commercieel Directeur van Vista Hypotheken. Al sinds de oprichting in 2018 loopt Ooms rond bij de hypotheekdochter van Rabobank, waar hij al die tijd de functie van Manager Sales en Marketing vervulde.

De kersverse Commercieel Directeur is onder andere afkomstig van Rabobank, waar hij zich in 2006 aansloot en binnen de hypotheekafdeling doorgroeide naar enkele leidinggevende functies. Voordat hij de overstap naar Vista Hypotheken maakte, werkte hij als relatiemanager binnen Rabobank Nederland bij het Service Centrum Financieren.

“Ik ben enorm verheugd en trots om vanuit mijn nieuwe rol invulling te geven aan de groeiambitie van dit prachtige hypotheekbedrijf en dit samen met onze businesspartners te doen”, legt Ooms uit. “Ik heb zelf lange tijd met klanten in de spreekkamer gezeten en kan dus goed in de huid van de adviseurs én klanten kruipen en dit vertalen naar de groeistrategie.”

Koen Ooms, Commercieel Directeur, Vista Hypotheken

De hypotheekverstrekker heeft zichzelf ten doel gesteld om een voorkeurspartij van het intermediair te worden én blijven. Concreet betekent dit dat Vista structureel bij de top tien hypotheekverstrekkers wil horen.

“We hebben mooie groeidoelstellingen en daarvoor is het belangrijk dat onze organisatie daar ook klaar voor is”, voegt CEO Merlyn van den Berg toe. “De Commercieel Directeur is daar een belangrijke schakel in en ik ben dan ook erg blij dat Koen deze rol op zich wil nemen.”