NIBE-SVV host webinar over risicomanagement bij klimaatverandering

05 maart 2021 Banken.nl 2 min. leestijd

NIBE-SVV organiseert volgende maand een interactieve webinar. Daarin gaat NIBE-SVV directeur Jeanette Hadderingh met gastspreker René Doff in gesprek over het belang van risicomanagement bij klimaatverandering.

d.r. i.r René Doff, Chief Risk Officer van de UK P&I Club en kerndocent risicomanagement aan de Universiteit van Amsterdam, geldt als een expert op het gebied van risico management en kan bogen op jarenlange ervaring als risicomanager in de bancaire, verzekerings- en pensioensector. Zijn publicaties en boeken worden als standaardwerken in het risicomanagementdomein beschouwd.

De webinar ‘Klimaatverandering, een kwestie van goed risicomanagement?’ is een initiatief van NIBE-SVV, de grootste opleider in ons land gericht op de financiële dienstverlening. Het bedrijf verzorgt door heel Nederland opleidingen voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf, op MBO- tot Masterniveau en ook Wft en PE.
NIBE-SVV host webinar over risicomanagement bij klimaatveranderingTijdens de avond-webinar op 22 maart 2021, zal Doff in gesprek gaan met NIBE-SVV directeur Jeanette Hadderingh over uiteenlopende onderwerpen, waaronder: risicomanagementontwikkelingen in de financiële sector; waarom financiële instellingen nog relatief weinig doen aan risicomanagement op het gebied van klimaatverandering; hoe risicomanagement kan bijdragen aan focus, scenario’s, keuzes en ordening; de risico’s van klimaatverandering en –oplossingen; de bereidheid om de risico’s van klimaatverandering aan te pakken; toezichthouders en relevante regelgeving; en Initiatieven, routekaarten en vervolgstappen.

Het webinar van NIBE-SVV is kosteloos live te bekijken van 20.30 tot 21.15 uur. Kijkers kunnen via de chatfunctie gedurende de live-uitzending vragen stellen. Het webinar is ook op een later tijdstip on demand terug te kijken.

Aanmelden

Aanmelden voor het webinar ‘Klimaatverandering, een kwestie van goed risicomanagement?’ kan via deze link. Deelnemen aan de webinar is kosteloos.
 
De webinar ‘Klimaatverandering, een kwestie van goed risicomanagement?‘ is een webinar uit de reeks ‘Focus op vakmanschap’. Deze webinar reeks wordt volgens de opleider vooral vanwege zijn interactieve karakter goed bekeken.