NIBE SVV

Adres - en contactgegevens van NIBE SVV. Neem contact op met NIBE SVV via telefoon of email.
NIBE SVV - Contact | Banken.nl

NIBE SVV | Contact

NIBE SVV - Contact | Banken.nl
Adres- en contactgegevens van NIBE SVV. Neem contact op met NIBE SVV via telefoon of email.
NIBE SVV - Contact | Banken.nl

NIBE SVV | Contact

Adresgegevens:
NIBE-SVV
Marathon 7
1213 PD Hilversum
Postbus 447, 1200 AK Hilversum

Contactgegevens:
Telefoon: 035 200 4505
E-mail: info@nibesvv.nl

NIBE SVV - Contact | Banken.nl
Bedrijfsprofiel van NIBE SVV: een overzicht van NIBE SVV nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
NIBE SVV | Banken.nl

NIBE SVV

NIBE-SVV: TOEGEVOEGDE WAARDE IN TIJDEN VAN VERANDERING

In de ­ financiële sector verandert veel. Dat komt door nieuwe regelgeving, maar zeker ook door technologische ontwikkelingen. Digitalisering maakt veel vertrouwde functies overbodig en vraagt om nieuwe specialisten, zoals mobile developers, big data-analisten, cyber security of­ficers en privacy-juristen. Voor alle functies geldt dat er nieuwe skills nodig zijn: telewerken, co-creation, flexibiliteit en (digitale) adviesvaardigheden. Tegelijkertijd is daar de vraag hoe we moeten omgaan met de legacy van oude polissen en hoe we de kennis van de ‘oude garde’ borgen voor de toekomst. En over die toekomst gesproken: hoe interesseren we jongeren voor onze mooie branche?

NIBE-SVV beweegt mee met al die veranderingen. Meer en meer vervullen we bijvoorbeeld de rol van ontwikkelingspartner: we zijn een collega-op-afstand die u of uw medewerkers direct coacht bij het uitstippelen en invullen van een opleidingstraject. Daarbij gaat het aan één kant om de vertrouwde vakopleidingen, maar zeker ook om het nieuwe aanbod qua skills en digitale techniek. Hiervoor werken we samen met collega-specialisten binnen NCOI Groep, zoals de competentiebouwers van Boertien Vergouwen Overduin en de IT-experts van CompuTrain en de onlinemarketing kennis van LECTRIC.

In de metamorfose van het vak past wat ons betreft ook het signaleren van trends en het agenderen van urgente onderwerpen. Dat is concreet merkbaar in onze webinars, whitepapers, de wetenschappelijke inzichten die we delen in samenwerking met de UvA, de Triple A-app en de Beursbengel, hét vakblad voor de verzekeringsbranche. NIBE-SVV zoekt de opinie. Vooral online, en over méér dan puur­ finance. NIBE-SVV geeft de ­ financiële dienstverlening perspectief en wil de mensen die erin werken of ermee te maken hebben weer trots maken. Door volop aan te haken op de nieuwe ontwikkelingen en zo jongeren te bereiken, maar ook de huidige workforce mee te nemen.

NIBE-SVV neemt in al deze trends de autoriteitsrol op zich en draagt die actief uit. Dat doen wij immers al sinds 1950. Tegenwoordig doen we dit met relevante apps, innovatieve opleidingen, de beste online leeromgeving en een nieuwe slogan: ‘Keep the change’. Want als NIBE SVV iets doet dan is het wel het ‘elan om te veranderen’ onder ­ financials hoog houden. Door u een toekomstperspectief te bieden dat uitdaagt en inspireert. En dat doen we met zó veel passie en enthousiasme, dat u alles wat u te veel krijgt - en dat gaat gebeuren - mag houden.

‘Keep the change’

Bedrijfsinformatie van NIBE SVV: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van NIBE SVV.
NIBE SVV - Bedrijfsinformatie | Banken.nl

NIBE SVV | Bedrijfsinformatie

NIBE SVV Nederland

Opgericht
:
Oprichters
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
CEO / Managing Partner
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van NIBE SVV op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
NIBE SVV - Social Media | Banken.nl

NIBE SVV | Social Media

NIBE SVV Nederland

Werken bij NIBE SVV: Kom meer te weten over een carrière bij NIBE SVV en ontdek hoe het is om voor NIBE SVV te werken.
NIBE SVV - Werken bij | Banken.nl

NIBE SVV | Werken bij

Samen werken we aan een blijvend sterker Nederland

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar wij als NCOI Groep voor staan. Dat is behoorlijk ambitieus. Ambitie is dan ook een van de kernwaarden van onze organisatie. Jaarlijks maken we tienduizenden werkenden sterker, waardoor ze waardevoller worden voor de bedrijven, organisaties en overheden waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Als onze mensen kansen zien, dan geven wij ze volop de ruimte. Het succes van onze medewerkers is namelijk ons succes en andersom. Deze overtuiging motiveert, geeft energie en inspireert ons het beste uit onszelf te halen. Dus werk je graag in een omgeving waar de lat niet alleen hoog ligt, maar ook echt gehaald wordt, dan komen we graag met je in contact om onze gezamenlijke succesvolle toekomst te bespreken.

http://www.werkenbijncoi.nl/

NIBE SVV - Werken bij | Banken.nl

NIBE SVV |