BNP Paribas Personal Finance moet op zoek naar nieuwe CEO

07 juli 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Chief Executive Officer BNP Paribas Personal Finance Nederland Reinier van Fulpen verlaat BNP Paribas. De bank en de CEO hebben in goed overleg besloten om een punt te zetten achter het twintigjarige dienstverband.

BNP Paribas laat weten dat de taken van Van Fulpen ad interim worden overgenomen door Peter den Houter. De Personal Finance afdeling (verantwoordelijk voor het consumptief krediet- en hypotheken-aanbod voor particulieren in Nederland) moet daarmee op zoek naar een definitieve eindverantwoordelijke.

“Ik heb de afgelopen twintig jaar met veel voldoening in verschillende functies bij BNP Paribas gewerkt”, legt de vertrekkend CEO uit. “Nu is voor mij de tijd rijp om me te richten op nieuwe en andere uitdagingen buiten de groep. Ik wil mijn relaties en collega's bedanken voor de succesvolle samenwerking."

Reinier van Fulpen, CEO, BNP Paribas Personal Finance Nederland

Bart Vervenne (BNP Paribas Personal Finance Benelux CEO) laat weten Van Vulpen dankbaar te zijn voor zijn jarenlange inzet. “We wensen hem veel succes met zijn nieuwe uitdagingen.”