BNP Paribas

BNP Paribas is een toonaangevende financiele dienstverlener in Europa. De bank heeft een leidende positie binnen de eurozone. Gemeten naar assets is BNP Parisbas de vierde bank van Europa.

De Groep is aanwezig in meer dan 80 landen. Het heeft een totaal van 200.000 medewerkers, waaronder meer dan 105.000 in haar vier thuismarkten (België, Frankrijk, Italië en Luxemburg).

De drie belangrijkste activiteiten van BNP Paribas zijn complementair. Deze mix van activiteiten zorgen voor strategische kracht en het waarborgen van BNP Paribas’ financiële soliditeit:

  • Retail Banking
  • Investment Solutions
  • Corporate & Investment Banking

Met de client als centrale uitgangspunt van haar activiteiten, positioneert “the bank for a changing world” zich als een verantwoordelijke organisatie ten dienste van haar cliënten. Zij onderscheidt zichzelf door haar rigoureuze aanpak in beheer van risico’s, de capaciteit zich aan de markt aan te passen en haar vermogen om te innoveren.

BNP Paribas in Nederland

Gevestigd in Nederland sinds 1863 als de Nederlandse Krediet- en Deposito Bank, heeft de internationale financiële groep BNP Paribas haar wortels in Nederland. In 2000 is BNP Paribas zoals we haar nu kennen ontstaan, dankzij een fusie tussen BNP en Paribas. BNP Paribas Nederland biedt met een team van 1.400 medewerkers een uitgebreid scala aan financiele producten en diensten, zowel op particulier als zakelijk niveau.

Onze expertise

Dankzij BNP Paribas’ sterke business model en haar internationale netwerk in meer dan 80 landen, biedt BNP Paribas u lokale marktkennis in combinatie met haar wereldwijde expertise. Via ons ervaren lokale team heeft u toegang tot een uitgebreid internationaal scala aan hoogwaardige financiele oplossingen.

De Groep in Nederland bestaat uit het lokale hoofdkantoor en haar dochters. Het Nederlandse hoofdkantoor bestaat voornamelijk uit Corporate & Investment Banking, Private Banking en Securities Services activiteiten. Haar dochters bieden producten en diensten op het gebied van leasing, asset management, wealth management, consumentenkrediet, vastgoedadvies en verzekeringen.

BNP Paribas | Nieuws