BNP Paribas | Werken bij

Laten we een plan maken voor jouw toekomst en haal het beste uit jezelf

BNP Paribas is de bank voor een veranderende wereld en zet zich in voor een betere toekomst. Als je goed voorbereid wilt zijn op veranderingen, moet je een plan hebben. Bij BNP Paribas begint altijd alles met een plan. Om vorm te kunnen geven aan onze eigen duurzaamheidsmissie én die van onze klanten. En om goed te presteren. Dat doen we met ruim 1.500 medewerkers in Nederland en met 184.000 medewerkers in 64 landen wereldwijd. Onze wens om jou als nieuwe medewerker te verwelkomen is net zo groot als jouw wens om bij ons te komen werken. Dus waarom BNP Paribas?

#UnexpectedJobs

Wat als we je zouden vertellen dat werken bij BNP Paribas niet helemaal is wat je zou denken? Dat we bij ons niet één job hebben, maar een veelheid aan jobopties, van customer relationship management tot digitale transformatie, big data en actuariële expertise… Dingen veranderen, de wereld verandert, en BNP Paribas ook.

BNP Paribas is gewoon een geweldige plek om te werken!

Wij doen er alles aan om de beleving en productiviteit van onze mensen te verbeteren. Wil je bijvoorbeeld eens even weg van je bureau en laptop? BNP Paribas Nederland organiseert het hele jaar door informele bijeenkomsten om te netwerken met collega’s en om elkaar beter te leren kennen.

BNP Paribas staat voor persoonlijke groei, ontwikkeling en inbreng

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen blijven groeien en zich blijven ontwikkelen. Elke medewerker heeft daarom toegang tot trainingen en cursussen in alle soorten en maten. Bij BNP Paribas Nederland waarderen we jouw inbreng en zien we je als een integraal onderdeel van onze groei. Dit betekent dat we goed naar medewerkers luisteren en dat we iedereen aansporen constructieve feedback op onze activiteiten te geven. Samen bouwen we zo aan de beste financiële instelling van Nederland.

Bekijk onze lokale vacatures.

BNP Paribas | Nieuws