NN Bank en NIBC trotse winnaars van Gouden Lotus Award

10 juni 2022 Banken.nl 1 min. leestijd

Bij de zevende editie van de Gouden Lotus Awards zijn Nationale-Nederlanden Bank en NIBC met hun neus in de boter gevallen. NN Bank won met zijn Platform Gezond Wonen de prestigieuze prijs in de categorie ‘dienstverlening aan consument’. Voor NIBC was het dubbel feest: de Haagse bank zelf werd verkozen tot de beste hypotheekverstrekker – tegelijkertijd wist dochteronderneming Lot Hypotheken de prijs de beste hypotheekverstrekker onder drie jaar in de wacht te slepen.   

De Gouden Lotus Awards is een initiatief van het vakblad InFinance. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars en spreken daarmee hun waardering uit voor de prestaties, producten en diensten van hun businesspartners.

Michel Kant, lid van NIBC’s Executive Committee, stelt ontzettend trots te zijn dat de labels van de bank in de prijzen zijn gevallen. “Dit is een erkenning voor het harde werken van onze medewerkers, onze dienstverlening en de waardevolle samenwerking met onze intermediairs.”

NN Bank en NIBC trotse winnaars van Gouden Lotus Award

Trots

Het Platform Gezond Wonen waarmee NN Bank de award in de wacht wist te slepen werd in oktober vorig jaar gelanceerd. Met behulp van het platform en adviseurs wil de bank zich inzetten om Nederlanders bewust te maken van een gezond binnenklimaat, bijvoorbeeld door met tips de luchtkwaliteit in een huis te verbeteren.  De Gezond Wonen Check zou inmiddels meer dan 40.000 keer zijn ingevuld.

“We willen voor iedereen een thuis mogelijk maken waarin je gezond kunt leven”, legt Sitske Maurtisz (directeur Hypotheken en Consumptief Krediet bij NN Bank) uit. “Daarom hebben we het Gezond Wonen platform ontwikkeld. We zien dat het onderwerp enorm leeft en de Gouden Lotus is voor ons de erkenning dat ook adviseurs het belang van een gezond binnenklimaat voor hun klanten onderstrepen. Hier zijn we ontzettend trots op en we bedanken alle adviseurs die op ons hebben gestemd!