Woonnu sleept Groene Lotus Award in de wacht

12 oktober 2022 Banken.nl 1 min. leestijd

Woonnu is de trotse winnaar van de Groene Lotus Awards 2022. De jury noemt Woonnu – een dochteronderneming van Nationale-Nederlanden – een “proeftuin voor woningverduurzaming waar de branche als geheel veel van kan leren”.

Het is pas de tweede keer dat de Groene Lotus Award wordt uitgereikt. Advieskantoren kunnen aangeven welke hypotheekverstrekker zij het meest vooruitstrevend vinden op het gebied van woningverduurzaming, in de breedste zin van het woord. In tegenstelling tot de Gouden Lotus Award, ken de Groene Lotus Award een tweede stemronde én een beoordeling voor de vakjury.

De eer was aan Patricia Plass om de award – een initiatief van vakblad InFinance – in ontvangst te mogen nemen. De CEO van Woonnu stelt ontzettend blij te zijn met het gestelde vertrouwen van zowel de vakjury als de adviseurs.  

Woonnu is de trotse winnaar van de Groene Lotus Awards 2022

“Woonnu blijft inzetten op het samen met de hypotheekverstrekker verder versterken van de mogelijkheden om de Nederlandse woningmarkt te verduurzamen. We gaan door met het delen van kennis met opleidingen en webinars en het ontwikkelen van tooling. Tevens breiden we de mogelijkheden verder uit in onze productvoorwaarden en service voor onze klanten en adviseurs.”

“De toekenning van deze prijs is voor ons hét bewijs dat onze initiatieven de klant en adviseur echt verder helpen. Samen maken we verduurzamen nog makkelijker”, aldus Plass.