Financiële dienstverleners geven acte de presence tijdens Nationale Carrièrebeurs

19 april 2022 Banken.nl 2 min. leestijd

De Nationale Carrièrebeurs is terug van weggeweest. Na twee gemiste coronajaren komt de beurs – die traditiegetrouw in de Amsterdamse RAI plaatsvindt – groter dan ooit terug: maar liefst 150 topwerkgevers zullen present zijn tijdens het tweedaagse event. Ook de financiële sector draagt zijn steentje bij. ING (IT Class), BNG Bank, Aegon en Stater zijn terug te vinden tussen de stands.

Het is niet gek dat het event dit jaar drukker bezet zal zijn. Na meerdere lockdowns hunkeren bedrijven ernaar om in contant te komen met potentiële nieuwe collega’s. Ook de huidige krapte op de arbeidsmarkt heeft invloed op de populariteit van het event. Werkgevers uit uiteenlopende sectoren hopen op het event de nieuwe generatie talenten te ontmoeten. Normaliter trekt het event – dat dit jaar plaatsvindt op 22 en 23 april – rond de 10.000 bezoekers, variërend van studenten en starters tot young professionals.

Naast de kans om in contact te komen met werkgevers, biedt de Nationale Carrièrebeurs uiteenlopende workshops en masterclasses, verzorgd door de aanwezige bedrijven. Dit jaar zullen er ruim tachtig carrièregerichte workshops worden gegeven. Ook kunnen deelnemers gratis hun cv laten checken of foto’s laten maken voor hun LinkedIn-pagina (op de website van de beurs is een volledig overzicht te vinden het programma). Alsof dat niet genoeg is, sluit Ronnie Flex ook nog eens de beurs af met een optreden.

Vertegenwoordigers uit de financiële sector op de Nationale Carrièrebeurs

Onder de 150 werkgevers zijn deze editie weer tal van bekende namen te vinden. Zo maken onder andere Unilever, Belastingdienst, ANWB, Amazon, Lidl, Arcadis, Vrije Universiteit, tal van gemeenten (onder meer Rotterdam en Den Haag) Picnic, ProRail, DHL, De Nationale Politie, UWV, Defensie, Deloitte, Capgemini, Campina en Heijmans hun opwachting.

Financiële afgezanten

Zoals ieder jaar zijn er ook diverse vertegenwoordigers uit de financiële sector aanwezig, variërend van banken tot een hypotheekadministrateur. Zo zijn ING (IT Class), BNG Bank, Stater en Aegon op het event terug te vinden.

De Nationale Carrièrebeurs wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door meerdere partners, waaronder SLAM!, KNAEK, Jobnet, Talent Match en Match & Meet.