Delta Capita organiseert openbare KYC-webinars

12 november 2021 Banken.nl 1 min. leestijd

Delta Capita is van plan om zijn KYC-expertise te delen via virtuele seminars. Het is daarbij de bedoeling dat actuele thema’s op een “eigentijdse manier” onder de aandacht worden gebracht. Naast de specialisten van het adviesbureau zelf, zullen ook specialisten uit de AML-keten en terrorismefinanciering aan het woord komen. De sessies zijn voor eenieder toegankelijk.

Op dinsdag 1 februari 2022 start het eerste online seminar, waarbij de focus zal liggen op het belang tussen een publiek-private samenwerking binnen het KYC-domein. Delta Capita maakt binnenkort bekend welke specialisten tijdens het seminar aan het woord komen.

Naast de educatieve seminars, biedt Delta Capita ook traineeships op het gebied van consultancy en KYC. Het adviesbureau stelt dat het opleidingsprogramma door zowel zijn opdrachtgevers als trainees goed is ontvangen. “Daarom zal deze aanpak met volle kracht worden doorgezet om in een zeer krappe markt te zorgen voor nieuwe talent met een uitgebreide theoretische en praktische basis.”

Delta Capita organiseert openbare KYC-webinars

Op maat gesneden

“Met onze eigen gecertificeerde Academy zijn we in staat om onze eigen teams snel en met hoge kwaliteitseisen te trainen en ontwikkelen”, legt Delta Capita verder uit. “Tevens maken we het mogelijk om KYC-teams van onze klanten naar een hoger plan te tillen met behulp van op maat gesneden leerprogramma’s.”

Delta Capita stelt de gehele KYC- en AML-keten te kunnen bedienen. “Met onze eigen technologie (Karbon), opleidingen en trainingen (Academy), consultants voor begeleiding van grootschalige verandertrajecten en de inzet van analisten en specialisten op het gebied van wet- en regelgeving, zijn we in staat om elke uitdaging met kennis te tackelen.”