Bezoekers betalen cashless op WK Hockey 2014

29 april 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Op het WK Hockey in Den Haag kunnen bezoekers hun aankopen afrekenen met MyOrder Cashless Betalen. Bezoekers kunnen met een betaalsticker op hun telefoon en een MyOrder-portemonnee betalen door hun telefoon tegen een betaalterminal te houden. Het WK wordt daarmee een volledig 'cashless evenement', waar niet met contant geld wordt betaald.

Sneller en veiliger betalen

Het voordeel van het systeem is dat betalen veel sneller gaat. Daardoor ontstaan er minder snel rijen bij restaurants en shops. Ook is het veiliger voor de bezoekers, die niet meer met veel geld op zak hoeven rondlopen. MyOrder Cashless Betalen biedt gebruikers extra voordelen, zoals kortingscoupons voor producten die op het Hockey Park te verkrijgen zijn. Die coupons zijn door gebruikers op hun MyOrder portemonnee te laden. Johan Wakkie, directeur KNHB: "Vanzelfsprekend willen we de WK fans de beste mogelijkheden op betaalgebied bieden. Het heeft voor hen veel voordelen: het is snel, veilig en ze krijgen extra aanbiedingen van partners."

Rabobank - WK Hockey

MyOrder Cashless Betalen

MyOrder Cashless Betalen wordt aangeboden door de Rabobank, maar is geschikt voor klanten van alle banken. Buitenlandse WK fans en mensen zonder smartphone kunnen de MyOrder-kaart inzetten als 'prepaid-kaart', die ze met hun pinpas per keer kunnen opladen. Afgelopen jaar groeide het aantal MyOrder-locaties in Nederland van 4.000 naar ruim 11.000.

Rabobank Hockey World Cup 2014

Van 31 mei tot en met 15 juni 2014 strijden de beste 24 vrouwen- en mannenteams van de wereld, inclusief beide Oranjeteams, in het stadion van ADO Den Haag om de wereldtitel. Rabobank is de hoofdsponsor van dit WK.