5 banken aanwezig op Nederlandse Carrieredagen 2013

29 november 2013 Banken.nl 1 min. leestijd

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2013 vinden de Nederlandse Carrièredagen 2013 plaats in de Amsterdam RAI. Het evenement is een van de grootste carrière beurzen voor studenten, young- en ervaren professionals die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan. Ruim 100 werkgevers zijn aanwezig, waaronder ook vijf banken.

Tijdens De Nederlandse Carrièredagen 2013 kunnen bezoekers zich oriënteren op de arbeidsmarkt, kennis maken met bedrijven en deelnemen aan vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops. Ook kunnen werkzoekenden hun CV laten checken door professionals, zodat deze helemaal up-to-date is voor hun toekomstige sollicitaties. De volgende banken zijn vertegenwoordigd op het event:

Banken op de Nederlandse Carrieredagen

Naast deelname aan het carrière evenement leveren ook diverse medewerkers van banken en financiële instellingen een inhoudelijke bijdrage. Een overzicht:
- Jan Talsma, Relatiemanager 'New Business' bij ABN AMRO
- Lotte Braeken,Trainee Merchant Banking bij Kempen & Co
- Steven Tan, Finance Trainee bij ING
- Mariët Oosterveld, Recruiter bij Kempen & Co
- Stefanie Postma, Insurance Risk Trainee bij Delta Lloyd

De Nederlandse Carrièredagen worden vanmorgen geopend door Edwin van der Sar (voormalig doelman van Oranje en Ajax) en Nikkie Plessen (actrice en presentatrice). Vanmiddag om 16.30 uur geven Hans Dulfer en The Voice winnares Leona Philippo een optreden op het hoofdpodium.