The Executive App voor de top van financiele sector

24 juni 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Het NIBE-SVV, een kennisinstituut voor de financiele wereld, heeft een app gelanceerd voor topbestuurders in de financiële wereld. Met de nieuwe app – genaamd ‘The Executive App’ – kunnen bestuurders op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends in de sector en invulling geven aan hun verplichtingen op het gebied van corporate governance en permanente educatie.

Partners
De app wordt up-to-date gehouden in samenwerking met verschillende externe partners, waaronder adviesbureaus KPMG, Towers Watson, Charco & Dique en Ortec Finance en advocatenkantoor NautaDutilh. Specialisten van deze adviesbureaus leveren dagelijks, verdeeld over zo’n 70 inhoudelijke thema’s, een grote bijdrage aan de content. Via een speciale applicatie kunnen app gebruikers zelfs rechtstreeks via de email in contact worden gebracht met de experts. Door een partnership met Het Financieele Dagblad worden ook de 25 meest recente FD-artikelen ingeladen in The Executive App.

The Executive App - Nibe-SVV

Profiel op maat
Door het gebruik van filters kunnen gebruikers van de app een pro?el op maat instellen. Zo kunnen bestuurders een voorkeur instellen voor een branche, een takenpakket (bijv. een portefeuille binnen een RvB) of een thema/onderwerp. De overige content in de app is via een zoekfunctie terug te vinden.

Kosten
Kosten voor toegang tot ‘The Executive App’ zijn €50 per abonnee per maand. Bedrijven kunnen afhankelijk van het aantal abonnees korting ontvangen. Interesse om ‘The Executive App’ gratis 2 weken uit te proberen? Stuur een email naar ExecutiveAcademy@nibesvv.nl met als onderwerp ‘Gratis try-out account van twee weken op The Executive App’.