Spotcap

Spotcap is een zakelijk kredietverlener voor het MKB. Als online financieringspartner van ondernemers biedt Spotcap kortlopend zakelijk krediet van €10.000,- tot €300.000,- met een looptijd van 24 maanden. Middels geavanceerde technologie en een team van experts kan Spotcap al binnen één werkdag de kredietaanvraag beoordelen.

Een bedrijf komt in aanmerking als het minimaal 24 maanden actief is en een minimale jaaromzet van €200.000 genereert. De maandelijkse rente bedraagt tussen 0,9% en 1,3%, afhankelijk van het risicoprofiel van de onderneming.

Een kredietaanvraag kan eenvoudig en online binnen 20 minuten ingediend worden. De flexibele financiering van Spotcap kan bij goedkeuring direct worden opgenomen door de ondernemer.

Over Spotcap
Spotcap is opgericht in 2014 en opereert inmiddels in 5 verschillende landen. Mede dankzij de ondersteuning van internationale investeerders en meer dan 120 werknemers wereldwijd, behoort Spotcap tot de gevestigde spelers binnen het financieringslandschap en is het een betrouwbare financieringspartner voor het MKB.

Spotcap | Nieuws