Rabobank opent woonwinkel in Alphen aan den Rijn

20 september 2016 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Rabobank opent op 21 september een pop-upstore in het centrum van Alphen aan den Rijn waar consumenten terecht kunnen met vragen over wonen, verbouwen en verhuizen. De Rabo Woonwinkel beantwoordt vragen van zowel klanten als niet-klanten.

De Rabobank in Alphen aan den Rijn, Rabobank Groene Hart Noord, is al langere tijd gevestigd buiten het centrum. Volgens de bank is er echter ook vraag naar een bankfiliaal in het centrum van de Zuid-Hollandse plaats. Om die reden heeft de bank besloten om in het eerste kwartaal van 2017 te verhuizen naar een pand in de stadskern.

Rabobank opent woonwinkel in Alphen aan den Rijn

In de aanloop naar de verhuizing heeft de bank echter besloten eerder al in het centrum aanwezig te willen zijn. De bank merkt dat klanten steeds meer vragen hebben over hypotheken, wonen, verhuizen en verbouwen door het aantrekken van de woningmarkt. Om hierop in te spelen opent de grootbank op 21 september – tijdens de jaarmarkt - aan de Van Mandersloostraat 51 in Alphen aan den Rijn een pop-upstore waar klanten en niet-klanten terecht kunnen met hun vragen. De zogenaamde Rabo Woonwinkel zal een bezetting kennen van enkele financieel adviseurs die hun ervaring en kennis zullen delen met iedereen die binnenkomt om vragen te stellen.

Tijdens de opening zullen ook de interieur vormgevers van The Home Factory aanwezig zijn. Mensen die op die dag langskomen in het nieuwe filiaal kunnen door middel van virtual reality een kijkje nemen in een nieuwbouwwoning die nog gebouwd moet worden.