Van Lanschot brengt app voor vermogensbeheer uit

29 augustus 2016 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Van Lanschot heeft een nieuwe app gelanceerd. Met de Van Lanschot Vermogensbeheer App, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android, kunnen klanten van de private bank hun vermogensbeheer-portefeuille volgen en op de hoogte blijven van actuele marktontwikkelingen.

“Voor beleggende klanten is het belangrijk om op elk gewenst moment gemakkelijk toegankelijke informatie over actuele marktontwikkelingen en hun vermogensbeheer-portefeuille te kunnen volgen”, aldus Van Lanschot. De bank heeft om te voorzien in deze behoefte een nieuwe app ontwikkeld die haar klanten op ieder moment inzicht geeft in hun portefeuille – de Van Lanschot Vermogensbeheer App.

Met de app kunnen de klanten van Van Lanschot hun portefeuille bekijken, en de verdeling van hun vermogen over beleggingscategorieën en regio’s volgen. Daarnaast biedt de app actuele informatie over de ontwikkelingen op de beurs, evenals de visie van de beleggingsspecialisten van Van Lanschot op die informatie. Het enige dat klanten hoeven te doen om de app in gebruik te nemen, is deze te downloaden uit de App Store of via Google Play en deze vervolgens online aan hun portefeuille koppelen.

“De introductie van de Van Lanschot Vermogensbeheer App loopt vooruit op het uitbreiden van de omnichannel dienstverlening voor Private Banking-klanten”, aldus de bank in het begeleidende persbericht. In april presenteerde Van Lanschot een strategie-update, waarin onder meer een IT-investeringsprogramma werd aangekondigd. Met dit programma wil Van Lanschot haar klanten persoonlijker bedienen door het gebruik van digitale middelen. “De komende maanden vernieuwen we ook de Online Bankieren-omgeving en komt er een interactieve app voor beleggingsadvies beschikbaar voor onze klanten”, kondigt de bank aan.