Drie finalisten FFP-Financieel planner van het Jaar 2016

06 juli 2016 Banken.nl 2 min. leestijd

Suzanne de Moor (More Advice), Geert Reyners (Rabobank) en Jacco Los (Comminz) zijn de drie finalisten van de verkiezing FFP-Financieel planner van het Jaar 2016. Op 6 oktober wordt, na een online stemronde door FFP-leden, tijdens het FFP Congres de winnaar bekend gemaakt. 

Van de tien genomineerden die in mei als kandidaat waren geselecteerd voor de titel FFP-Financieel planner van het Jaar 2016 zijn er nog drie over.  Na een intensief juryberaad werden Suzanne de Moor uit Noordwijk, Geert Reyners uit Amsterdam en Jacco Los uit Zwijndrecht als finalist voor de verkiezing tot FFP-Financieel planner van het Jaar 2016 geselecteerd.De vakjury bestaat uit voorzitter Andrea Middel (deskundigheidscommissie Stichting Certificering FFP), Johan van de Belt (examengoedkeuringscommissie FFP), Muriel Kamsma (FFP-Financieel planner van het Jaar 2015), Dewi Kartoidjojo (vaardigheidsdeskundige) en Hans Dekker (learning & development Dukers & Baelemans).

“We zijn op zoek gegaan naar drie financieel planners die alle aspecten van integraal en complex financieel advies en het daarbij horende financieel adviesgesprek tot in de puntjes onder de knie hebben. Wij hebben onze keuze bepaald, het is nu aan de FFP-leden”, aldus Juryvoorzitter Andrea Middel.

Nieuwe stemprocedure

Gedurende de hele maand september kunnen circa 4.000 FFP-leden digitaal hun stem uitbrengen op de kandidaat van hun voorkeur. Dit gebeurt via Mijn FFP, het intranet voor leden van de Vereniging FFP. De drie finalisten presenteren zich met een video en een samenvatting van hun ingediende financieel plan. Deze procedure is nieuw: voorgaande jaren stemden aanwezigen tijdens het FFP Congres met hun smartphone vanuit de zaal. Op het FFP Congres 2016 wordt nu direct de winnaar gepresenteerd. Deze wordt gekozen op basis van een combinatie van jury- en ledenoordeel, waarbij de uitkomst van de jury zwaarwegend is.

FFP Congres 2016

Het FFP Congres 2016 vindt plaats op 6 oktober 2016 en is toegankelijk voor alle geïnteresseerden in financiële planning. Voorinschrijven is al mogelijk via de speciale website www.ffpcongres.nl. Het congres staat dit jaar in het teken van het 20-jarig bestaan van gecertificeerde financiële planning in Nederland. Het thema is dan ook ‘Omhels de toekomst’.