Geert Reyners (Rabo) financieel planner van het jaar

11 oktober 2016 Banken.nl 1 min. leestijd

Geert Reyners - vermogensmanager van Rabobank Rijk van Nijmegen - is uitgeroepen tot FFP-Financieel planner van het Jaar. De vermogensmanager bleef op basis van een gecombineerde jury- en FFP-ledenbeoordeling Suzanne de Moor (More Advice, Noordwijk) nipt voor. Jacco Los (Comminz, Zwijndrecht) legde beslag op de derde plaats. 

Van de tien genomineerden die in mei als kandidaat waren geselecteerd voor de titel FFP-Financieel planner van het Jaar 2016 waren er tijdens het FFP Congres op 6 oktober nog drie kanshebbers over: Suzanne de Moor uit Noordwijk, Geert Reyners uit Amsterdam en Jacco Los uit Zwijndrecht. Uiteindelijk werd Geert Reyners verkozen tot FFP-Financieel Planner van het Jaar.

De verkiezing van Geert Reyners was onderdeel van het plenaire programma van het FFP Congres. Hij werd direct gefeliciteerd door gastspreker Merel van Vroonhoven. De bestuursvoorzitter van toezichthouder AFM merkte daarbij wel op dat zij haar eigen financieel planner eigenlijk de beste vindt. Van Vroonhoven sprak daarna over het belang van financiële planning en de mogelijkheden die FinTech biedt aan financieel planners.

Geert Reyners (Rabo) financieel planner van het jaar

De vakjury bestaat uit voorzitter Andrea Middel (deskundigheidscommissie Stichting Certificering FFP), Johan van de Belt (examengoedkeuringscommissie FFP), Muriel Kamsma (FFP-Financieel planner van het Jaar 2015), Dewi Kartoidjojo (vaardigheidsdeskundige) en Hans Dekker (learning & development Dukers & Baelemans).