8 oktober vindt het FFP Congres 2015 plaats

22 september 2015 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Op 8 oktober 2015 organiseert de Federatie Financieel Planners (FFP) de vijfde editie van het FFP Congres, het congres voor financieel planners in Nederland. Meer dan 500 deelnemers hebben zich inmiddels geregistreerd. Het thema van hét financieel plannerscongres van Nederland is dit jaar ‘Investeren in geluk’.

Programma
Het FFP congres start met een energieke ontbijtsessie en een presentatie van Michelle Hoskin. Onder het motto ‘WOW is the only standard’ spreekt de Britse over ‘operational excellence’ van adviseurs en advieskantoren. Ze zal laten zien dat daar veel winst te behalen is: voor de adviseur én voor de klant.

Vervolgens vinden diverse interactieve Expert Meetings plaats - verzorgd door onder andere Dukers & Baelemans, Triodos Bank, Rabobank, Morningstar, OHV en Movir - waarmee adviseurs hun kennis en vaardigheden kunnen verrijken. Het programma telt 20 Expert Meetings met uiteenlopende onderwerpen en sprekers.

Tijdens het middagprogramma spreekt Guy van Liemt over geluk in een economische context.

Informatieplein

Tijdens en na afloop van het programma is er volop tijd en gelegenheid om te spreken met collega’s, het FFP-bestuur, de ledenraad en congrespartners, onder het genot van hapjes en drankjes en een heerlijk diner. Onder de 30 standhouders bevindt zich ook een Vermogenslounge van hoofdsponsor NNEK met een opnamestudio.