Tien genomineerden voor FFP-Financieel planner 2015

13 juli 2015 Banken.nl 1 min. leestijd

Op 8 oktober 2015 organiseert de Federatie Financieel Planners (FFP) de vijfde editie van het FFP Congres, het congres voor financieel planners in Nederland. Zoals ieder jaar wordt tijdens dit congres de FFP-Financieel planner van het Jaar bekend gemaakt. Voor de 2015-editie zijn tien financieel planners genomineerd die in aanmerking komen voor deze titel.

Nominaties
De volgende financieel planners maken kans op de titel FFP-Financieel planner van het Jaar 2015:
- Sietze Alkema
- Dennis Bouman
- Muriel Palm-Kamsma
- Tabitha Rozeboom-Bos
- Ivar Sidler
- Artur Stadhouders
- Bas Teuwsen
- Mark Tinke
- Heidi Wullink-Fierkens
- Berry van Zuidam

Procedure
Om genomineerd te kunnen worden voor de titel FFP-Financieel planner van het Jaar 2015 moesten kandidaten via de website van FFP diverse meerkeuze- en open vragen beantwoorden, waarbij de beste tien financieel planners doorgaan naar de tweede ronde. Hierin werken de kandidaten een financieel plan uit op basis van een fictief klantgesprek. Op het FFP Congres bepaalt een jury samen met de zaal wie zich een jaar lang financieel planningsambassadeur mag noemen. Op het FFP Congres worden zo’n 1000 mensen verwacht.

Kwaliteit
Bert Sonneveld, directeur van de FFP, is enthousiast over de genomineerden. “De FFP maakt zich sterk voor een hoog niveau van integraal advies dat de gecertificeerd financieel planner de consument biedt. De top tien van dit jaar bewijst dat de lat hoog ligt: stuk voor stuk zijn het waardige potentiële winnaars van de titel FFP-Financieel planner van het jaar 2015!"