Directeur FFP Bert Sonneveld vertrekt per januari 2016

16 oktober 2015 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Bert Sonneveld, sinds februari 2014 directeur van Federatie Financieel Planners (FFP), vertrekt per januari 2016. Het is nog niet bekend wie zijn opvolger zal zijn.

De afgelopen 1,5 jaar heeft Bert Sonneveld gebouwd aan een sterke en professionele FFP. Hij heeft het PE-systeem nieuwe stijl opgezet dat in 2016 van kracht wordt. Tevens heeft Bert Sonneveld het FFP Congres laten uitgroeien tot één van de grootste financiële congressen in Nederland en heeft hij zich ingezet voor de onlangs aangekondigde fusie met FPSB Nederland.

FFP
FFP is de beroepsorganisatie van financieel planners en bewaker van het FFP-keurmerk en per 1 januari 2016 van het FFP CFP® keurmerk. FFP maakt per 1 januari ook onderdeel uit van het internationale netwerk van FPSB Ltd (Financial Planning Standards Board). Circa 4.000 financieel planners in Nederland zijn aangesloten bij FFP. Hiermee is FFP de grootste Europese organisatie van financieel planners. De financieel planners die gecertificeerd zijn en dus het FFP-keurmerk en CFP®-keurmerk dragen onderscheiden zich door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring. Een gecertificeerd financieel planner adviseert integraal over de persoonlijke financiële toekomst.