Viisi is Best Workplace 2016 in Nederland

25 maart 2016 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Dit jaar mogen 64 organisaties zich de ‘Best Workplace 2016’ noemen. Dat blijkt uit onderzoek van Great Place to Work Nederland onder ruim 29.000 respondenten. Financieel adviesbureau Viisi is één van de organisaties die de titel ‘Best Workplace 2016’ mag voeren. Viisi behaalde de 11e plek in de categorie Small & Young Workplaces. Vanuit de financiële sector hebben zich naast Viisi ook Lloyds Bank, DELA en A.S.R. Vastgoed Vermogensbeheer gekwalificeerd.

Onderzoek Great Place to Work
Caroline Mullers, senior consultant Great Place to Work Nederland: “De organisaties die op de lijst van Best Workplaces staan, hebben werkomgevingen ontwikkeld waar vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Dat kunnen wij staven met dertig jaar onderzoek, want zo lang gebruiken we deze methodiek al. Het onderzoek is empirisch onderbouwd en praktisch toepasbaar.” Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties mee aan het onderzoek van Great Place to Work, die circa 12 miljoen medewerkers representeren.

Viisi
De afgelopen vijf jaar heeft Viisi zich als innovatieve speler in de financiële sector gepositioneerd. Naast eerder ontvangen awards voor snelgroeiend bedrijf (FD Gazelle 2014 en 2015) en beste advieskantoor (Independer Hypotheekprijs 2015 en 2016), mag de organisatie nu ook prijzen voor haar werkomgeving in ontvangst nemen. Onlangs kreeg Viisi al het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling van SatisAction. Nu behoort Viisi ook tot de Best Workplaces van 2016 in Nederland.

Viisi - Best Place to Work

Plezier en uitdaging op de werkvloer
Peternille Dekker, People Coach bij Viisi: “We zijn ontzettend blij met de uitkomst van het onderzoek. Dat we onszelf als jonge organisatie nu al een Best Workplace mogen noemen is een resultaat om trots op te zijn. Samen hebben we de afgelopen jaren een werkomgeving gecreëerd waarin iedereen met plezier naar zijn werk komt en volop uitgedaagd wordt. Dat merk je op de werkvloer. Het is mooi om te zien dat het nu ook uit onafhankelijk onderzoek blijkt.”