Van Lanschot Kempen uitgeroepen tot Fiduciair Manager van het Jaar in de UK

14 juni 2024 Banken.nl 1 min. leestijd

De Britse afdeling van Van Lanschot Kempen Investment Management heeft de eretitel Fiduciair Manager van het Jaar in de UK ontvangen.

De award werd uitgereikt tijdens de Professional Pensions UK Pensions Awards 2024. Het event biedt erkenning aan adviseurs, aanbieders en investment managers die het hoogste niveau van innovatie, prestaties en service bieden aan bedrijfspensioeninstellingen en hun deelnemers, en die het afgelopen jaar het meest hebben gedaan om dit te verbeteren.

“We zijn zeer verheugd dat we de Fiduciair Manager van het Jaar-award hebben gewonnen”, legt Andre Keijsers (hoofd UK bij Van Lanschot Kempen) uit. “Deze award is een erkenning voor de innovatieve en proactieve aanpak van het team, dat ervoor zorgt dat elke klant een op maat gemaakte strategie heeft die is afgestemd op zijn specifieke beleggingsdoelstellingen.”

Van Lanschot Kempen uitgeroepen tot Fiduciair Manager van het Jaar in de UK

Keijsers benadrukt dat uitzonderlijke klantenservice en voortdurende innovatie de sleutel vormen tot “de manier waarop we met klanten werken en onze toewijding tonen om altijd het hoogste na te streven”.

Mandaten

Het fiduciair managementteam van Van Lanschot Kempen in de UK kondigde onlangs een aantal nieuwe mandaten aan. Zo kondigde de Britse afdeling van de vermogensbeheerder samen met Clara Pensions in respectievelijk november 2023 en maart 2024 de mandaten aan voor Sears Retail Pension Scheme en Debenhams Retirement Scheme in maart 2024.

Daarnaast kondigde Van Lanschot Kempen fiduciaire mandaatoverwinningen aan voor AA Pension Scheme en The Cheviot Trust in 2024.