Cognito wederom uitgeroepen tot Media & Communications Leader of the Year

07 juni 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Het Amsterdamse kantoor van Cognito is opnieuw erkend als Media & Communications Leader of the Year in Nederland. Het Cognito feestje werd zelfs nog wat leuker, want ook het Duitse zusterkantoor viel dezelfde eer te beurt.

Cognito, een vooraanstaand PR-,merk- en communicatiebureau, werd geprezen vanwege zijn vermogen om ‘fundamenteel verschil te maken voor zijn cliënten”.

Vanuit een uitgebreide reeks aan criteria lette de jury van EMG Publishing – de internationale uitgever die de prijzen uitreikt – sterk op de complexiteit en het strategische belang van het verrichte werk.

Cognito wederom uitgeroepen tot Media & Communications Leader of the Year

Zo is 2024 nu al een mooi jaar gebleken voor Cognito. Zo sleepte het bureau onlangs bovendien drie prijzen in de wacht bij de Corporate Content Awards van Communicate Magazine in Londen – een evenement waar het kantoor de afgelopen twee jaar ook al met zijn neus in de boter viel.

Cognito oogste onder andere lof met zijn dienstverlening aan Regtech-specialist Hyarchis. Deze diensten vielen in de prijzen binnen de categorieën ‘Best One-Off Campaign’ en ‘Best Content to Assist with Reputation Management’.

Daarnaast mocht het bureau een award in ontvangst nemen voor zijn eigen podcast PayTech Talk, in de categorie ‘Best Use of Digital’.