Five Degrees tweemalig finalist bij Banking Tech Awards 2023

06 november 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Five Degrees is genomineerd voor niet één, maar twee awards (Best Challenger Core Banking System en Best Digital Solution Provider) bij de aankomende Banking Tech Awards 2023.

De jury van de Banking Tech Awards laat weten dat alle finalisten indruk hebben gemaakt met hun “innovatieve oplossingen, uitzonderlijke klantenservice en toewijding om bankieren voor iedereen veiliger en gemakkelijker te maken”. Five Degrees en co zouden tot de knapste koppen uit de industrie behoren, die elk op hun eigen manier invulling geven aan de technologische toekomst van de bancaire sector.

Five Degrees reageert logischerwijs verheugd op de dubbele nominatie. De fintech stelt dat de erkenning het bewijs is van zijn “toewijding aan het transformeren van bancaire technologieën en zijn positie tussen de beste en slimste bedrijven uit de sector”.

“Deze nominaties zijn een weerspiegeling van onze inspanningen om grenzen te verleggen van wat mogelijk is in de wereld van bancaire technologie”, vervolgt de fintech. “We hebben er altijd naar gestreefd geavanceerd oplossingen te bieden en de industriestandaarden te herdefiniëren, en dat zullen we blijven doen.”

Op 30 november weet het bedrijf of het één van de twee (of allebei de) titels mee naar huis neemt.