BNG Bank verlengt met Chief Financial Officer Olivier Labe

12 april 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Raad van Commissarissen van BNG Bank heeft Olivier Labe herbenoemd als Chief Financial Officer. De verlenging omvat een termijn van twee jaar, die daarna met maximaal twee jaar kan worden verlengd.

Labe maakt sinds 1 mei 2015 deel uit van het statutaire bestuur van BNG Bank. In eerste instantie als eindverantwoordelijke voor de afdeling Treasury & Capital Markets en Investor Relations, later als Chief Financial Officer.

In zijn huidige functie is Labe binnen het Executive Committee direct verantwoordelijk voor Finance & Control, Treasury & Capital Markets, Investor Relations, Capital Management, Bijzonder Beheer, Juridische & Fiscale Zaken en Bank Officer.

Olivier Labe, Chief Financial Officer, BNG Bank

“We zijn heel blij met de wijze waarop Olivier vanuit zijn rol als CFO mede vorm geeft aan de aangescherpte strategie”, legt RvC-voorzitter Huub Arendse uit. “Zijn ervaring is van groot belang voor de continuïteit in het Executive Committee en voor de aansturing van BNG Bank in de fase waarin de bank zich op dit moment bevindt.”

Het Executive Committee van BNG Bank bestaat naast Labe uit Gita Salden (Chief Executive Officer), Cindy van Atteveldt (Chief Risk Officer), Thomas Eterman (Chief Commercial Officer) en Jaco van Goudswaard (Chief Operating Officer).