Triodos vervangt tijdelijk Chief Risk Officer Carla van der Weerdt

28 januari 2022 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Triodos Bank heeft bekendgemaakt dat de functie van Chief Risk Officer tijdelijk anders wordt ingevuld. De huidige CRO – Carla van der Weerdt – moet vanwege gezondheidsredenen haar taken voor maximaal twaalf maanden neerleggen.

De bank is voor de CRO-functie dan ook op zoek naar een tijdelijke vervanger. In afwachting van het zoek- en goedkeuringsproces zal André Haag – de huidige Chief Finance Officer – de taken op zich nemen.

Van der Weerdt is sinds 2019 de Chief Risk Officer bij Triodos en is een voormalig lid van de Raad van Commissarissen. Naast haar werkzaamheden bij de bank, neemt zij tevens zitting in de Raad van Commissarissen van DSW Zorgverzekeraar U.A..

Triodos vervangt tijdelijk Chief Risk Officer Carla van der Weerdt

André Haag

Haag begon in eveneens in 2019 bij Triodos. Hij kwam over van Deutsche Bank en was destijds de financieel directeur van Deutsche Holdings in Luxemburg. In een verder verleden was hij onder andere financieel adviseur bij accountantskantoor EY, werkte hij voor PA Consulting Group en werkte enige tijd bij IBM Financial Consulting.