ABN AMRO MeesPierson veertien keer beste private bank op rij

08 februari 2017 Banken.nl 2 min. leestijd

ABN AMRO MeesPierson is opnieuw uitgeroepen tot Beste Private Bank van Nederland door internationaal tijdschrift Euromoney. Het is het veertiende jaar op rij dat de private bank van ABN AMRO er met de eer vandoor gaat.

Euromoney Magazine is een internationaal business en finance tijdschrift. Ieder jaar reikt op basis van zijn wereldwijde ‘Private banking and wealth management survey’ per land prijzen uit aan de beste vermogensbeheerders en private banks. De winnaars worden ieder jaar in februari bekendgemaakt.

ABN AMRO MeesPierson veertien keer beste private bank op rij

Begin februari 2017 is bekendgemaakt dat ABN AMRO MeesPierson tijdens de awarduitreiking meerdere keren in de prijzen is gevallen. Net als vorig jaar – en de twaalf jaar daarvoor – is de private bank van ABN AMRO uitgeroepen tot de Beste Private Bank van Nederland. Jos ter Avest, Algemeen Directeur ABN AMRO MeesPierson, vertelt in een reactie op de winst: “Een prachtig resultaat en het is mooi om te zien dat andere private banks* de vernieuwingen in onze dienstverlening honoreren. De private banking wereld verandert snel en de lat ligt hoog. Wij zijn dan ook continu bezig om onze diensten aan te passen aan veranderende klantbehoeften. Recent bijvoorbeeld met de introductie van de mogelijkheid om beleggingsorders via de mobiele app te geven.” 

Bovendien wist ABN AMRO MeesPierson in Nederland verschillende categorie-awards toe te voegen aan zijn collectie. De private bank werd gekozen als de private bank met de beste diensten voor klanten met een net-worth van tussen de $1 miljoen en $5 miljoen, met de beste successie planning en het beste advies op het gebied van filantropie.

Naast de veertiende winst op rij in Nederland is de internationale private bank ook in andere landen in de prijzen gevallen. ABN AMRO Private Banking International won de prijs voor beste Family Office Services in Frankrijk, voor beste Filantropie Advies op Guernsey en voor beste Innovative Technology in Luxemburg en op Guernsey.

* In de survey waarop de awarduitreiking gebaseerd is, worden private banks gevraagd elkaar op een aantal categorieën te beoordelen.