ABN AMRO MeesPierson

Beschikt u over een vrij besteedbaar vermogen van minimaal € 1 miljoen, heeft u een belang van minimaal € 3 miljoen in een onderneming, of verwacht u binnen een jaar over dit vermogen te beschikken? Met onze uitgebreide dienstverlening bieden we oplossingen die aansluiten bij wie u bent en wat u beweegt. Interesse? We maken graag kennis met u.

Specifieke oplossingen voor uw situatie

Bij private banking treft u alle diensten onder één dak. Naast uw private banker en uw beleggingsadviseur heeft u een team van financiële specialisten om u heen. Zij werken aan oplossingen die optimaal aansluiten op uw situatie. Een standaardoplossing bestaat dan ook niet.

U staat centraal

Uw vermogen vraagt voortdurend aandacht. Uw wereld kan er morgen anders uitzien, zowel zakelijk als privé. Het is dan belangrijk om goed voor ogen te hebben wat u wilt bereiken. Samen met uw private banker kunt u uw persoonlijke koers bepalen.

Allesomvattend advies

Ons advies staat nooit op zich, maar is een onderdeel van het totaal. We kijken dan ook naar alle gebeurtenissen die in uw leven spelen. Privé en zakelijk. Klein en groot. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen.

ABN AMRO MeesPierson | Nieuws