KAS BANK wint Europese prijs voor pensioen diensten

25 november 2013 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel

KAS BANK heeft de European Pension Fund Custodian of the Year Award ontvangen. Tijdens het jaarlijkse European Custody Risk Awards ceremonie in Londen is deze Award toegekend aan KAS BANK.

Ondersteuning bij marktuitdagingen, nieuwe regels en risico’s belangrijke criteria

De European Custody Risk Awards zijn een initiatief van Custody Risk, een Europees vakblad voor risicomanagers in de financiële sector. Een onafhankelijke jury van financieel specialisten uit diverse disciplines beoordeelde alle nominaties voor de verschillende Awards. Voor de European Pension Fund Custodian of the Year beoordeelde de jury onder andere hoe de custodians hun pensioenfondsklanten ondersteunen bij marktuitdagingen. Ook is gekeken naar de manier waarop nieuwe regelgeving voor pensioenfondsen in de dienstverlening is verwerkt. Verder is meegewogen hoe de custodian het tegenpartijrisico beheerst en zijn risicomanagement heeft ingericht.

KAS-Bank-European Pension Fund

KAS BANK scoort op transparantie en moderne klantgerichte dienstverlening

De jury prees KAS BANK onder andere voor haar transparantie in beursprijzen en Foreign Exchange. Op de vraag vanuit de klanten naar meer transparantie is verder gereageerd met de ontwikkeling van een kostentransparantie module binnen de bestaande Dashboard faciliteit. De module kan bovendien benaderd worden via mobiele apparaten en een mobiele site.

KAS BANK blij met erkenning voor haar dienstverlening aan pensioenfondsen

De Award werd in ontvangst genomen door Brendon Bambury, Directeur KAS BANK UK. In zijn dankwoord verklaarde hij “vereerd te zijn met het oordeel van de jury over de betrokkenheid, expertise en innovatieve oplossingen van KAS BANK in haar dienstverlening aan pensioenfondsen en de uitdagingen die zij ondervinden in het complexe financiële landschap”.

KAS BANK viel ook vorig jaar in de prijzen

In 2012 ontving KAS BANK twee Custody Risk Awards voor ‘Technology Innovation of the Year’ en ‘Custodian of the Year – The Netherlands’.