NIBC Direct heeft beste spaarrekeningen van Belgie

27 december 2012 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De retail bank NIBC Direct bood in 2012 volgens spaarsite Spaargids.be  de beste spaarrekeningen op de Belgische spaarmarkt.

Voor de derde keer op rij heeft de gespecialiseerde spaarsite Spaargids.be de beste spaarrekening van 2012 verkozen. In elke van de drie categorieën (passieve spaarders, dynamische spaarders en spaarrekening 2013) kwamen de NIBC Direct spaarrekeningen als beste uit de bus.

"Uiteraard zijn we heel blij met deze erkenning", zegt Dirk Dewulf van NIBC Direct. "Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de vele mensen die ondertussen hun spaargeld aan ons hebben toevertrouwd."

NIBC Direct startte eind 2011 in België. In een jaar tijd werden niet minder dan 20.000 Belgen klant en groeide het totaal aan spaardeposito's tot meer dan EUR 600 miljoen.

NIBC Direct is in korte tijd uitgegroeid tot een serieuze speler in retail banking. Niet alleen in de spaarsector, maar sinds vorige zomer ook in de brokerage markt voor retailbeleggingsproducten in Duitsland. Hiermee beschikt NIBC Direct over een uitstekende uitgangspositie voor de introductie van andere retailproducten.