NIBC Direct

NIBC Direct

Denkt u ook wel eens…"wat zou het toch mooi zijn als je kunt sparen zonder kleine lettertjes, kosten of een veel te krappe rente?"

Dat is nou precies de reden waarom Nederland er 4 jaar geleden een nieuwe online spaarbank bij heeft gekregen: NIBC Direct. NIBC Direct is een onderdeel van NIBC Bank.

Wat ons opviel; in Nederland zijn er een heleboel banken die spaarproducten aanbieden. Soms met een minimum inleg. Soms met een verplichting om een betaalrekening te openen. Soms krijg je een hele hoge rente. Maar dan wel pas boven de € 100.000, -. Vaak met een hoge actierente als je klant wordt, maar die verlaagd wordt na een maand of zes. Bel je voor een antwoord op uw vraag, dan moet je vaak telefoonkosten betalen.

Bij NIBC Direct hebben we maar één doel: klanten een zo hoog mogelijke spaarrente bieden zonder ingewikkelde voorwaarden. Zonder gebruik van kleine lettertjes.

 

Onze uitgangpunten daarbij zijn:

TRANSPARANTIE; Bij NIBC Direct weet u precies waar u aan toe bent. Geen verrassingen, heldere spelregels. Wijzigt de rente. Dan wordt u tijdig via e-mail op de hoogte gebracht. Zoals het hoort.

EENVOUD; De eenvoudigste manier om van uw geld meer geld te maken. Twee eenvoudige spaarvormen. Vrij of vast. Alles volledig online.

SLIM; Geen last van kleine lettertjes. U weet precies hoeveel rente u krijgt en waar u op kunt rekenen. Gaat de rente omlaag. Dan krijgt u de mogelijkheid om nog tegen het oude tarief uw spaargeld vast te zetten.

FOCUS; Wij doen waar we goed in zijn. Al 65 jaar. Klanten begeleiden bij het realiseren van hun ambities.

Waarom zou u uw spaargeld niet de rente geven die het toekomt? Met een muisklik snel meer vermogen. Stel je voor. Morgen net een beetje rijker dan vandaag. Voor een extraatje voor de kinderen. Of een weekendje weg.

Valt uw spaargeld onder het deposito garantiestelsel?

Ja, NIBC Direct is onderdeel van NIBC Bank. NIBC Bank is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Uw spaargeld valt daarmee onder het depositogarantiestelsel.

Voor wie is NIBC Direct?

NIBC Direct is er voor iedereen. Ongeacht leeftijd en/of saldo. Houdt u er wel rekening mee, alles is online! Zo heeft NIBC Direct geen bankkantoren of papieren afschriften.

NIBC Direct | Nieuws