ABN AMRO | Werken bij

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. Je werkt samen met mensen met verschillende achtergronden, meningen en ideeën. In Nederland of in ons internationale netwerk. Als starter of als ervaren (interim) professional. We bieden een omgeving waar je dagelijks wordt uitgedaagd in je werk en op persoonlijk vlak. Zodat jij kunt uitgroeien tot de professional die jij wilt zijn.

Eigen invulling

Werken zien we als tweerichtingsverkeer. Je doet het samen, bespreekt wat je van elkaar verwacht, maakt afspraken en komt die na. We geven je vanaf dag één verantwoordelijkheid. Door je op stevige opdrachten te zetten of gelijk met klanten te laten werken. Maar ook door jou te laten invullen hoe en wanneer je dat doet. Jij maakt tenslotte het verschil. Kwaliteit leveren gaat nu eenmaal beter als je op de inhoud kunt focussen. Zoals er ook momenten zijn dat je al je aandacht voor andere zaken nodig hebt. Bijvoorbeeld je kinderen, ouders of jezelf.

Zinvol bezig zijn

ABN AMRO heeft de meest uiteenlopende klanten, die we bedienen vanuit allerlei . We werken aan de toekomst. Een toekomst waarin: technologische, juridische, commerciële en maatschappelijke ontwikkelingen bankieren continu veranderen. Of je nu klanten spreekt of achter de schermen het verschil maakt, we dagen je uit om mee te denken over: 

  • Service zoals je die zelf ook graag krijgt, in onze kantoren en klantenservice 
  • Duurzame partnerships, groen en gebaseerd op co-creatie 
  • Proactieve regelgeving in samenwerking met onze toezichthouders 
  • Innovatieve oplossingen voor onze klanten

Jouw loopbaan bij ABN AMRO

Onze medewerkers hebben verschillende achtergronden, maar in ieder geval één ding gemeen: ze denken na over waar ze heen willen. We gaan ervan uit dat jij dat ook doet, in je huidige baan, je carrière en je leven. Je hoeft het niet allemaal nu al te weten, maar af en toe op onderzoek uitgaan is wel het minste. Daarom vinden we het heel normaal dat je na een paar jaar in dezelfde functie op zoek gaat naar je volgende uitdaging bij ons. Kansen genoeg, en het is aan jou om ze te grijpen. Omdat je beter wordt door je af te vragen of het beter kan. Maar ook omdat onze klanten profiteren van de energie en het plezier waarmee jij je werk doet. Zo blijf je een loopbaan lang de kwaliteit leveren die zij verdienen.

Regel je eigen groei

Dankzij je opleidingsbudget zijn er allerlei mogelijkheden om je vakinhoudelijke te verdiepen, nieuwe kennis en vaardigheden op te doen of leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. De dagelijkse praktijk bestaat uit 'gewoon werken'. Daarnaast leer je ook veel; van je collega’s door het vragen van feedback of door het volgen van een competentietraining. Daarom vragen we je om zelf aan te geven wat daarvoor nodig is. We vertrouwen op je professionaliteit en nemen je serieus. Dus ook je ideeën over hoe je kunt blijven groeien.

ABN AMRO | Nieuws