Waarom ABN AMRO?

Werken aan projecten die ertoe doen, samen met andere professionals van wie je veel leert. Waarbij je vanaf dag één verantwoordelijkheid draagt, zelf keuzes maakt en beslissingen neemt. Altijd in het belang van de klant en de toekomst van de bank. Dat is werken bij ABN AMRO.

Deskundigheid

Een start bij of een overstap naar ABN AMRO is eigenlijk altijd een keuze voor verdieping of verbreding van je (vak)kennis. Of het nu gaat om de klanten die we bedienen of de sectoren waarin ze zitten, om de collega’s met wie je werkt of de producten die we ontwikkelen: op vrijwel elk niveau scherpen we je deskundigheid verder aan en is er een stap naar boven of opzij mogelijk. Zo groei je snel uit tot de professional die je wilt zijn.

Verantwoordelijkheid

ABN AMRO maakt ingrijpende veranderingen door; in elk opzicht zijn we de toekomst van bankieren aan het vormgeven. In die dynamische en uitdagende omgeving zijn er voor de meest uiteenlopende professionals bergen te verzetten. Om dat te kunnen doen, geven we je vanaf dag één verantwoordelijkheid. We verwachten dat je daarmee stappen zet in de richting die de bank op wil. We hebben niets aan afwachten en ja-knikken, en onze klanten evenmin. Wel aan beslissingen die het verschil betekenen tussen goed en beter.

Uitdaging

Wat je specialisme ook is, we dagen je uit om je intelligentie, innovativiteit en creativiteit in te zetten voor de bank van de toekomst. Als ICT'er denk je bijvoorbeeld na over nieuwe functionaliteiten voor onze app of bedenk je slimme oplossingen voor onze klanten. Als manager Risk waak je over een verantwoord debiteurenbeleid, of als specialist Finance vertel je het verhaal achter de cijfers. Zo blijven we vooroplopen in de bancaire dienstverlening en bieden we klanten een goed evenwicht tussen zorg en succes.

Samenwerken

We bieden je een werkomgeving waarin verschillende talenten intensief samenwerken, elkaar scherp houden en plezier hebben. Want dat een combinatie van uiteenlopende talenten het beste resultaat voor onze klanten oplevert, daar zijn we van overtuigd. 

Werken bij ABN AMRO betekent werken bij de meest professionele bank. Een sterk merk met een rijke historie en een visie op de toekomst van bankieren.

Wil je meer weten over werken bij ABN AMRO, klik dan hier.