Interim

Als interim professional voeg je met jouw expertise en persoonlijkheid waarde toe aan ABN AMRO. Je werkt aan specialistische projecten die impact hebben op de organisatie en wordt onderdeel van het team. Zo bouw je mee aan een betere bank.

Onderscheid jezelf als interim-professional

We bieden je de kans om deel uit te maken van de ontwikkeling naar een nieuwe vorm van bankieren: modern, divers, toegankelijk en in elk opzicht handelend in het klantbelang. Dat gaat stapsgewijs. Je juridische, technische, financiële of commerciële kennis is dus welkom. Maar we zoeken ook iets extra’s. Iets in jou. Bijvoorbeeld mensenkennis, het vermogen om slim hordes te nemen en zowel collega’s als klanten te verrassen. Met jouw expertise en kwaliteiten kom je een projectteam versterken of leiden. Dat waarderen we en dat voel je: vanaf dag één hoor je erbij.

Helemaal op je plek

Het feit dat je interim-professional bent, zegt veel over hoe jij met je vak bezig bent. Je wilt je expertise inzetten, kennis door ontwikkelen en nieuwe ervaringen opdoen. En je werk optimaal combineren met je privéleven. ABN AMRO heeft opdrachten die passen bij deze manier van werken. Zoals veranderingstrajecten die diep ingrijpen in de organisatie, maar ook opdrachten die business as usual zijn. We bieden je een prettige werkomgeving waarin je kunt zijn wie je bent: een vakspecialist die op projectbasis waarde toevoegt. Uiteraard met kunde, maar ook met je persoonlijkheid.

Interim opdrachten

ABN AMRO Interim is het exclusieve platform voor ZZP’ers bij ABN AMRO. Hier vind je alle interim opdrachten en komt vraag en aanbod samen.

Aanmelden bij ABN AMRO Interim.