Diversiteit

Duurzaamheid en maatschappelijke impact is bij ons geen ‘windowdressing’, innovatie geen lokkertje voor developers en persoonlijke ontwikkeling geen holle frase uit een vacaturetekst.

‘Maak een verschil #beginbijons’

Bij ABN AMRO blijven wij onszelf continu uitdagen om te durven zien waar het beter kan. En moet. We willen ervoor zorgen dat ons werk ertoe doet. En een verschil maken. Daarom zetten we ons in voor gelijke kansen, financiële weerbaarheid en duurzaamheid. We hebben nog een wereld te winnen. En dat begint bij onszelf. Met mensen die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij.

Dit doen we

Diversity & Inclusion leeft bij ABN AMRO. Dat merk je van de bestuurskamer tot in de haarvaten van de organisatie. Een toegewijd team coördineert alle initiatieven: van spraakmakende congressen met mooie sprekers en interessante workshops, tot Women’s Banking Days, cultural diversity dinners, LGBT events als Be yourself at work tot het aanbieden van werkplekken aan mensen met een fysieke beperking. We kijken naar talent in plaats van beperkingen. Ook brengen we verschillende mensen met elkaar in contact via verschillende diversiteitsnetwerken waaronder het netwerk DNA. Geen borrelclub met de borst vooruit, maar een informeel platform waar je mensen ontmoet die je anders misschien nooit was tegengekomen.

Wil jij meer weten over de visie van ABN AMRO op diverstiteit? Klik dan hier.