Mercer

Mercer

Mercer ontwikkelt en implementeert wereldwijde Human Resource oplossingen. Dit doen wij met meer dan 18.000 werknemers in 42 landen. Onze Professionals delen allemaal één belangrijke eigenschap: het talent om HR-vraagstukken meetbaar en tastbaar te maken. Hoe complexer het probleem, hoe groter hun bevlogenheid. Mede door onze hoogopgeleide specialisten, een grote verscheidenheid aan bedrijfsmiddelen en ons wereldwijde bereik, zijn wij de toonaangevende leider voor consulting, outsourcing en investment diensten binnen ons vakgebied. 

Bedrijven over de hele wereld hebben veel met HR- en finance gerelateerde zakelijke kwesties te maken, zoals de impact van economische onzekerheid of teruggang, een ouder wordende beroepsbevolking, wijzigende trends op het gebied van pensioenen en gezondheidszorg en wijzigingen op het gebied van bestuur en reguleringen. 

Wij geven onder meer advies over alle facetten van pensioen en samenhangende risico’s, werknemersvoorzieningen en organisatie-inrichting. Denk bijvoorbeeld aan de uitdagingen van de globalisatie, zoals het in dienst nemen en leiden van een effectief mondiaal personeelsbestand en het omgaan met personeelstekorten door middel van programma’s voor talentmanagement, personeelsplanning, analyses voor het verplaatsen van kantoren en integratiestrategieën voor fusies en overnames. Belangrijker nog is dat wij bedrijven steunen bij het bereiken van hun doorlopende bedrijfsdoelstellingen zoals het verbeteren van bedrijfsprocedures, het beheersen van de kosten, het managen van risico’s en uiteindelijk een grote toename van de winst. 

Mercer is:

  • Werken met wereldwijd toonaangevende bedrijven en organisaties en ervoor zorgen dat zij hun belangrijkste uitdagingen realiseren. Van de Fortune® 100-bedrijven is 90% klant van Mercer. 
  • Werken met de beste en intelligentste collega’s uit ons vakgebied, die de hoge professionele standaarden van onze klanten én onszelf steeds weer overstijgen.
  • Werken voor een organisatie die belang hecht aan persoonlijke ontwikkeling, waar medewerkers individueel én in teamverband excelleren en de beste prestaties leveren.
  • Werken in een informele bedrijfscultuur waarin onze medewerkers zich bij de organisatie betrokken en thuis voelen.

Mercer | Nieuws