Centric

Centric biedt IT Outsourcing, Business Process Outsourcing (BPO), Software Solutions en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten in de financiële sector zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met processen bij financiële instellingen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

Centric gelooft in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei. We verbinden hiervoor professionals, partners en klanten, zodat zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar kunnen delen. Deze samenwerking resulteert in innovatieve, pragmatische oplossingen, die bijdragen aan verantwoorde groei van de organisatie en stabiliteit voor onze klanten en medewerkers.

Centric - Connect, Engage, Succeed

Geschiedenis
In 1992 start Gerard Sanderink, een nuchtere ondernemer uit Twente, de Sanderink Groep, de voorloper van het huidige Centric. Dankzij autonome groei en een strategisch acquisitiebeleid is Centric uitgegroeid tot een Europese dienstverlener van formaat.

Tien jaar na de oprichting zette Centric de eerste stappen over de grens. Eerst in België, later ook in Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Zweden en Roemenië. Ook verbreedden de activiteiten zich en inmiddels biedt Centric naast IT-producten en -diensten, nu ook business process outsourcing en staffing services. Sinds november 2013 worden alle Centric-activiteiten voortgezet onder de vlag van een nieuw Centric-merk.

Momenteel heeft Centric 5.000 werknemers en een omzet van ruim €494 miljoen (FY14).

The power of peoplecentricity
Mensen staan bij Centric voorop. Onze 5.000 medewerkers vormen samen een slagvaardige organisatie, die toch benaderbaar is. Bij Centric krijgen mensen de ruimte om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Om steeds te worden uitgedaagd, zodat zij zich blijven ontwikkelen en het beste uit zichzelf halen. Zo vormen mensen de meerwaarde van onze organisatie. Klanten zien die terug in vernieuwende oplossingen voor de uitdagingen van nu en in de toekomst.

Centric | Nieuws