Hans Snijders nieuwe commissaris KAS BANK

14 juli 2016 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Hans Snijders is voorgedragen als nieuwe commissaris bij KAS BANK. Hij neemt de plaats in van de heer Frijns die per 20 april 2016 de Raad van Commissarissen heeft verlaten.

Hans Snijders
Hans Snijders heeft ruime ervaring in de financiële dienstverlening, een sterke achtergrond in ICT en Operations en veel kennis van de Nederlandse pensioensector. Hij was van 2009 tot begin dit jaar CEO van Achmea Investment Management en tot begin 2015 CEO van Syntrus Achmea. Van 2000 tot 2006 was Snijders lid van de Executive Board van Ordina en van 1997 tot 2000 van de Hoofddirectie van Relan. Snijders is zijn carrière gestart bij PinkRoccade en ASZ in de ICT en lokale overheden respectievelijk ICT en sociale zekerheid. Hij is momenteel voorzitter van de Raad van Commissarissen van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, lid van de Raad van Commissarissen van de lokale Rabobank PeelNoord en directeur/eigenaar van Cquinn Consulting.

Hans Snijders - KAS Bank

Op 2 september 2016 zal een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KAS BANK worden gehouden om over de benoeming van de heer Snijders te besluiten. De Nederlandsche Bank heeft ingestemd met de voorgenomen benoeming. De heer Snijders heeft de Nederlandse nationaliteit en bezit geen aandelen KAS BANK.