Delta Lloyd en Watersportbond verlengen partnership

28 maart 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Delta Lloyd en de Watersportbond verlengen hun samenwerking tot en met de spelen van 2016 met als doel het watersport succes van Londen 2012 te evenaren of te overtreffen.

Delta Lloyd continueert hiermee haar consistente sponsorbeleid, als exclusief partner van het Watersportverbond en hoofdsponsor van de Delta Lloyd Kernploeg.

In de Delta Lloyd Kernploeg zitten de meest getalenteerde en kansrijke topzeilers en -surfers in olympische en paralympische klassen. Het Watersportverbond, een van de meest succesvolle sportbonden van de afgelopen jaren, stelt zich ten doel om de allerbeste zeiltalenten te selecteren en hen met hoogwaardige training en begeleiding uit te laten groeien tot toekomstige helden. Het Watersportverbond kan al beschikken over succesvolle topzeilers en -surfers als Marit Bouwmeester, Dorian van Rijsselberghe en Pieter-Jan Postma.

Hugo Snoek, voorzitter Watersportverbond: “Wij zijn verheugd dat Delta Lloyd haar partnership met het Watersportverbond voortzet. Wij zullen ons maximaal inspannen om naast het behalen van sportieve doelstellingen ook bij te dragen aan het behalen van de commerciële doelstellingen van Delta Lloyd. De overeenkomst toont aan dat ook de watersport wordt gezien als een goede manier van (sport)sponsoring. Wij zijn blij dat Delta Lloyd als A-merk de watersport ondersteunt. Dit is goed voor zowel de topsport als breedtesport en hiermee worden alle voorzieningen naar een hoger niveau getild.”

Paul Medendorp, lid raad van bestuur Delta Lloyd Groep: “Als grootste watersportverzekeraar van Nederland willen wij een échte partner zijn van de Nederlandse watersport. Door het uitbreiden van onze sponsorafspraken en door ons weer voor vier jaar te committeren willen wij laten zien dat wij niet alleen onze klanten maar ook aan de zeilsport lange termijn zekerheid bieden”.