ABN AMRO MeesPierson beste private bank van NL

06 februari 2015 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

ABN AMRO MeesPierson is door Euromoney magazine uitgeroepen tot beste private bank van Nederland. Dit is alweer de twaalfde keer op rij dat de bank door instellingen uit de eigen sector als beste wordt genoemd op het gebied van private banking. De prijs voor beste global private bank ging voor het eerst naar een Amerikaanse bank, JP Morgan Private Bank.

Euromoney magazine

Euromoney is een internationaal tijdschrift dat zich richt op business en finance. Ieder jaar vraagt het magazine voor hun Global Private Banking Survey aan alle wereldwijde private banks om elkaar op diverse criteria te beoordelen en te nomineren voor de ranking. De resultaten per land, categorie of regio worden ieder jaar in februari bekendgemaakt.

ABN AMRO MeesPierson beste private bank van NL

ABN AMRO steevast op nummer 1

De vermogensbeheertak van ABN AMRO, ABN AMRO MeesPierson, wordt door het tijdschrift nu al 12 jaar achter elkaar als beste private banker van Nederland uitgeroepen.

Jos ter Avest, algemeen directeur ABN AMRO MeesPierson: "We zijn er trots op dat ons constante streven naar kwalitatief goede dienstverlening opnieuw is erkend. Ook door onze klanten, zo blijkt uit onze klanttevredenheid. We blijven ons daarvoor inzetten, onder meer door voortdurende vernieuwing en eigentijdse bediening van onze klanten."

Amerikaanse private bank pakt de leiding

Voor het eerst in de geschiedenis van het tijdschrift wint een Amerikaanse private bank de award voor beste global private bank. JP Morgan Private bank pakt de wereldwijde nummer één positie. Het Zwitserse UBS Wealth Management moet dit jaar genoegen nemen met de tweede plek.

Voor meer awards & rankings klik hier.