Deloitte benoemt Hester Borrie tot Associate Partner Investment Management & Pension

11 juni 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Hester Borrie is de nieuwe Associate Partner Investment Management & Pension bij Deloitte.

Borrie kan bogen op dertig jaar aan ervaring in de internationale financiële sector. Zo begon ze haar carrière in de fusie- en overnamepraktijk bij MeesPierson. Daarna werkte ze 25 jaar binnen de vermogensbeheerbranche: eerst tien jaar bij Morgan Stanley, gevolgd door twee lange perioden als bestuurslid bij respectievelijk Robeco en NN Investment Partners.

“De financiële sector is momenteel volop in beweging, zowel nationaal als internationaal, met tal van transformatietrajecten op diverse terreinen”, legt Borrie uit.

Deloitte benoemt Hester Borrie tot Associate Partner Investment Management & Pension

Hester Borrie, Associate Partner Investment Management & Pension, Deloitte

“Ik geloof dat mijn kennis en ervaring, samen met het sterke platform en de getalenteerde teams van Deloitte, aanzienlijke toegevoegde waarde kunnen bieden aan klanten.”

Binnen Deloitte zal Borrie zich bezighouden met projecten op het gebied van vermogensbeheer in de breedste zin, zoals strategische vraagstukken met betrekking tot groeistrategieën.

Daarnaast zal ze zich richten op business development bij de verschillende partijen, aandeelhouders en stakeholders die hierbij betrokken zijn.