Deloitte

Adres- en contactgegevens van Deloitte. Neem contact op met Deloitte via telefoon of email.
Deloitte - Contact | Banken.nl

Deloitte | Contact

Adresgegevens:
Wilhelminakade 1
3072 AP Rotterdam

Contactgegevens:
Telefoon: 088-2882888
Fax: 088-2889909

Deloitte - Contact | Banken.nl
Bedrijfsprofiel van Deloitte: een overzicht van Deloitte nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Deloitte | Banken.nl

Deloitte

Door de opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert de wereld de aankomende jaren radicaal. Geen bedrijf of organisatie kan om de gevolgen van de verregaande digitalisering en informatisering heen. 

Deloitte kent de uitdagingen in de financiële branche en vertaalt marktproblemen van de toekomst naar creatieve en innovatieve oplossingen. Deloitte is een professionele dienstverlener met wereldwijd 200.000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen. Met ruim 4.500 medewerkers en 18 kantoren verspreid over heel Nederland is Deloitte een van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy, risk management en financiële advisering.

De professionals werken in multidisciplinaire teams en hebben daarom een zeer brede visie op de vraagstukken van onze klanten in de financiële markt. Deloitte is de betrouwbare en innovatieve partner die u nu inzicht geeft in de kansen van uw toekomstige business. Wilt u meer informatie of in contact komen met de experts om van gedachten te wisselen? Kijk op deloitte.nl/fsi

Bedrijfsinformatie van Deloitte: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van Deloitte op Banken.nl.
Deloitte - Bedrijfsinformatie | Banken.nl

Deloitte | Bedrijfsinformatie

Deloitte Nederland

Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van Deloitte op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Deloitte - Social Media | Banken.nl

Deloitte | Social Media

Deloitte Nederland

Werken bij Deloitte: Kom meer te weten over een carrière bij Deloitte en ontdek hoe het is om voor Deloitte te werken.
Deloitte - Werken bij | Banken.nl

Deloitte | Werken bij

Zoek je een uitdagende functie bij een grote professionele dienstverlener? Die met multidisciplinaire teams werkt voor toonaangevende klanten uit alle industrieën? Wil je de marktproblemen van de toekomst vertalen naar creatieve en innovatieve oplossingen? Dan is Deloitte jouw plek. Met ruim 4.500 medewerkers en 15 kantoren verspreid over heel Nederland zijn wij een van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies, consultancy, risk management en financiële advisering.

Deloitte & Innovatie

Door de opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert de wereld de komende jaren radicaal. Dit heeft gevolgen voor alle bedrijven en organisaties. Wij weten dit en investeren daarom veel in innovatie. We zijn bijvoorbeeld toonaangevend op het gebied van data analytics en cybersecurity.

Deloitte & Uitdagend werk

Wij werken voor veel verschillende klanten en industrieën. Je kunt je aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dus goed ontwikkelen bij ons. Je werkt samen met jonge en ambitieuze collega’s uit diverse disciplines en vaak ook uit meerdere landen. Je leert in hoog tempo veel over alle aspecten van de meest uiteenlopende organisaties. Zo verdiep je niet alleen je vakkennis, maar vergroot je ook je kennis van branches en klanten. En zit je al snel aan tafel met de decision makers bij klanten.

Deloitte & Learning & Development

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling, kwaliteit en teaming heel belangrijk. Daarom krijg je vanaf het begin een persoonlijke buddy die je helpt met het bepalen van je persoonlijke leer- en ontwikkelplan. Je leert veel via learning on the job, maar ook door trainingen, cursussen en summerschools met collega’s (vaktechnisch en soft skills). Samen met jouw individuele ontwikkelprogramma zorgt dit ervoor dat je steeds meer waarde kunt bieden bij opdrachten. Daarnaast kun je gebruik maken van onze brede E-learning omgeving en het grote cursusaanbod van de Deloitte University.

Deloitte & Informele en collegiale werkomgeving

Wij staan bekend om onze informele en collegiale werksfeer. We zijn toegankelijk, lekker nuchter en zorgen ervoor dat je je niet alleen snel ontwikkelt, maar ook tijd hebt voor sociale activiteiten. Wij gaan bijvoorbeeld samen sporten en organiseren gezellige borrels. Want als je optimaal wilt presteren, moet je je ook goed kunnen ontspannen.

Deloitte - Werken bij | Banken.nl

Deloitte |