ING benoemt Laurens de Vos tot Directeur Business Banking ING Nederland

17 juli 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Laurens de Vos volgt Michal Bolesławski op als Directeur Business Banking ING Nederland. Dat betekent dat De Vos voortaan deel zal uitmaken van het Executive Committee van ING Nederland. Bolesławski - die de functie op ad interim basis invulde - blijft de Global Head of Business Banking voor het overkoepelende ING Group.

De Vos werkt al sinds 2010 bij ING en heeft sindsdien verschillende leidinggevende functies bekleed op het gebied van commercie, risk, IT en operations. In zijn meest recente functie was hij Directeur Business Banking Sales in Nederland.

In zijn nieuwe rol als Directeur Business Banking wordt hij verantwoordelijk voor de volledige zakelijke bank en daarmee de bancaire dienstverlening aan grootzakelijke klanten, mkb’ers en zzp-ers in Nederland. Ook bedrijfsonderdelen als Lease, Factoring, Real Estate Finance en Betalen zullen deel uitmaken van zijn portfolio.

Laurens de Vos, Directeur Business Banking, ING

“Laurens streeft naar een optimale klantbeleving die naadloos aansluit bij de behoeften en wensen van ondernemers”, legt ING uit. “Speerpunt in zijn strategie is de versnelling van de verduurzaming van het Nederlandse bedrijfsleven en zijn toewijding aan het bevorderen van een duurzamere samenleving.”