Volksbank organiseert meet en greet voor toekomst risk professional

03 maart 2023 Banken.nl 1 min. leestijd

Omdat de Volksbank op zoek is naar meerdere collega’s die zijn risk-afdelingen komen versterken, organiseert de bank op 23 maart een meet & greet met toekomstige risk professionals.  

Een ideaal moment voor geïnteresseerden om kennis te maken met de wereld van risk en de carrièremogelijkheden die de Volksbank op dat gebied kan bieden. Bezoekers krijgen daarbij de mogelijkheid om al hun vragen aan hun potentiële collega’s te stellen.

“Binnen de Volksbank heb jij de mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien”, legt de bank uit. “Daarnaast zijn we compact genoeg voor jou om zichtbaar impact te maken op onze bank en de maatschappij. Met onze missie 'bankieren met de menselijke maat' zijn we elke dag bezig om de Volksbank en haar merken écht verder te helpen. Daar kan jij deel van uitmaken!”

Volksbank organiseert meet en greet voor toekomst risk professional

Programma

De bank nodigt eenieder uit op 23 maart op het hoofdkantoor in Utrecht. Na tien minuten inloop begint het programma om 16:10 over de missie van de Volksbank en legt men uit waar de Expertise Center Risk voor staat en wat men daar doet.

Vervolgens volgt er een ‘carroussel’, waar deelnemers kunnen sparren met risk-collega’s over diverse onderwerpen, waaronder Risk management over de hele woon-keten, de impact van de tweedelijn in risk comittees en de rol van Risk in ESG (Environment, Social en Governance). Uiteraard wordt de dag afgesloten met een hapje en een drankje

Meer informatie over de meet en greet is hier te vinden.