Meet & Greet Risk

Organisatie
Datum
23 maart 2023
Inschrijven voor
23 maart 2023
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Open
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Speciaal voor Risk managers organiseert de Volksbank op 23 maart een meet & greet.

Wil je vrijblijvend kennis maken met de wereld van risk bij de Volksbank en de mogelijkheden voor jouw carrière specifiek bespreken? Wij willen je graag ontmoeten tijdens onze meet & greet voor en door risk professionals op 23 maart (16:00 - 18:00) op ons hoofdkantoor in Utrecht.

Jij hebt de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen aan toekomstige collega's en leads om meer te weten te komen over risk bij de Volksbank en wat wij jou specifiek kunnen bieden. Binnen de Volksbank heb jij de mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien, daarnaast zijn we compact genoeg voor jou om zichtbaar impact te maken op onze bank en de maatschappij. Met onze missie 'bankieren met de menselijke maat' zijn we elke dag bezig om de Volksbank en haar merken écht verder te helpen. Daar kan jij deel van uitmaken!

Programma

  • 16:00 - 16:10 Inloop
    16:10 - 16:30 de Volksbank: bankieren met de menselijke maat en meer informatie over ons Expertise Center Risk, als proactieve partner. 
    16:30 -17:15 Carroussel - sparren met Risk-collega's over diverse onderwerpen, zoals Risk management door de hele woon-keten, impact van tweedelijn in risicocommittees en de rol van Risk in ESG.   
    17:15 - 18:00 Wrap up en afsluiting met een hapje en een drankje

Momenteel zijn we op zoek naar meerdere nieuwe collega's als (toekomstig) risk manager op medior en senior niveau binnen verschillende afdelingen in de Volksbank. Bekijk onze huidige vacatures hierof meld je nu aan voor onze meet & greet. Hier kan je ook concrete interesse in een vacature of functie kenbaar maken, scheelt meteen weer een stap in het vervolgproces! Zien we jou daar? 

Event informatie

Organisatie: de Volksbank

Datum: 23 maart 2023

Inschrijven voor: 23 maart 2023

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Open

Locatie: Utrecht