Toezichthouders belonen Regnology met Central Banking Award

05 april 2022 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Regnology heeft een Central Banking Award in de categorie ‘Technology Services Regulatory’ in de wacht gesleept. Het regtech-bedrijf kwam als winnaar uit de bus vanwege zijn “innovatieve suptech-oplossingen”. Met de techniek van Regnology kunnen toezichthouders data efficiënter verzamelen én beheren. Dit stelt hen in staat om zich meer te kunnen focussen op hun primaire taak: het houden van toezicht op de financiële markten.

Met de Central Banking Awards worden bedrijven beloond die met hun producten en oplossingen een meerwaarde vormen voor toezichthouders. Andere criteria waarop de organisatie (met betrekking tot de categorie ‘Technology Services Regulatory’) zijn besluitvormingsproces baseerde, omvatten de technologische vooruitgang, het gemak waarmee de geleverde techniek kan worden geïmplementeerd en de veiligheid van het platform.   

Christopher Jeffrey, voorzitter van het Central Banking Awards Comité, legt uit dat de constante innovatie van Regnology een belangrijke rol speelde. “Het bedrijf heeft de afgelopen tijd belangrijke nieuwe contracten binnengesleept met centrale banken en toezichthouders. Regnology blijft zijn technieken ontwikkelen, waardoor toezichthouders ook in de toekomst kunnen voldoen aan de steeds grotere behoefte om data te verwerken en te beheren.”

Toezichthouders belonen Regnology met Central Banking Award

Vormgeven aan de toekomst

“Vandaag de dag behoren meer dan vijftig centrale banken, toezichthouders en belastingautoriteiten over de hele wereld tot onze clientèle”, licht Regnology-SupTech Product Director Joanne Horgan toe. “De erkenning voor onze prestaties door Central Banking toont aan dat we met onze diensten echt een verschil maken. We kijken ernaar uit om de toekomst vorm te geven samen met de regelgevers en experts uit de sector.”