Regnology breidt uit in Benelux met overname b.fine

28 november 2022 Banken.nl 1 min. leestijd

Regtech-specialist Regnology heeft b.fine overgenomen. Het Belgische regtech-bedrijf is opgericht in 2017, heeft inmiddels vijftig werknemers en bedient meer dan dertig banken, verzekeringsmaatschappijen en beleggingsondernemingen in de Benelux.

B.fine is niet alleen gespecialiseerd in regelgevingsrapportage, het automatiseert ook de workflows van compliance teams in de laatste stap van het rapportageproces. Naast zijn SaaS-platform, biedt het Belgische bedrijf ook adviesdiensten en managed services aan financiële dienstverleners aan om hun rapportageproces te verbeteren.

“Door onze krachten te bundelen met Regnology, denken we een betere integratie tussen suptech en regtech mogelijk te maken”, legt b.fine-CFO Bert de Vriendt uit. “Daarnaast kunnen we gebruik maken van het netwerk van Regnology om nieuwe klanten in heel Europa en daarbuiten onze diensten aan te bieden.”

Regnology breidt uit in Benelux met overname b.fine

“We werden aangetrokken door de sterke synergie tussen ons dienstenaanbod”, vult Regnology-CEO zijn collega aan. “We zijn enthousiast om samen het rapportageproces naar een hoger plan te tillen en streven ernaar om samen ons product- en dienstenaanbod te vernieuwen en te innoveren.”