ING: 5 miljoen bankpassen voor contactloos betalen

21 mei 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Van de 8,6 miljoen ING betaalpassen heeft ING inmiddels 5 miljoen vervangen door een bankpas waarmee klanten contactloos kunnen betalen. Vanaf medio april introduceerde ING contactloos betalen voor haar klanten. De uitgifte van de bankpassen met een contactloos betalen functie startte echter al in de zomer van 2013.

Contactloos betalen met 5 miljoen bankpassen

Tot op heden ontvingen 5 miljoen ING klanten de nieuwe pas. Particuliere klanten kunnen vanaf medio april contactloos betalen zelf ervaren bij het afrekenen van kleine bedragen tot €25. Zakelijke klanten van de ING kunnen vanaf de zomer contactloos betalen.

ING campagne contactloos betalen op NS stations

Om contactloos betalen verder onder de aandacht te brengen bij haar klanten is ING gestart met een campagne op NS stations. De uitreiking van de vijf miljoenste vernieuwde pas aan Edwin van Nieuwland uit Capelle aan den IJssel was de aftrap van de campagne om mensen te laten ervaren hoe snel, gemakkelijk en veilig contactloos betalen is. 

Tot en met 28 mei staat ING iedere werkdag op een ander NS station om contactloos betalen onder de aandacht te brengen. Als een klant contactloos betaalt bij bijvoorbeeld Kiosk, De Broodzaak, Smullers en Julia’s, dan ontvangt hij een voucher waarmee bij de stand van ING direct mooie prijzen gewonnen kunnen worden.