BNG Bank organiseert netwerkdag rond duurzaamheid

22 oktober 2018 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Donderdag 1 november organiseert BNG Bank een informatieve netwerkmiddag over duurzaamheid. Relaties zijn welkom in Climate Planet Utrecht, de grote en zes verdiepingen tellende wereldbol die momenteel op het Jaarbeursplein staat opgetuigd.

Als bank voor maatschappij en overheden is BNG Bank actief bezig met het bevorderen van duurzaam denken. Eerder al organiseerde de bank diverse regionale bijeenkomsten voor duurzame ontwikkeling. Gemeentebestuurders konden hier inspiratie opdoen voor het behalen van duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Ook ijverde de bank al voor meer toenadering tussen lokale overheden en ondernemers, waarbij laatstgenoemden kans maken op financiering van duurzame ideeën.

BNG Bank organiseert netwerkdag rond duurzaamheid

Tijdens de netwerkmiddag maken relaties kennis met de duurzaamheidsambities en -initiatieven van BNG Bank, waarbij veel aandacht is voor een cruciaal punt: de financiering ervan. Uiteraard is er ook ruim voldoende mogelijkheid tot het leggen van nieuwe connecties met BNG'ers, collega's, ondernemers en andere relaties. Het programma in het kort.

  • 13.00 - Lunch met mogelijkheid tot netwerken
  • 14.00 - Plenair programma met o.a. architect Thomas Rau en BNG Bank bestuursvoorzitter Gita Salden
  • 15.30 - Meet & Match programma in een markt-achtige omgeving met duurzame projecten en initiatieven
  • 16.30 - Borrel

De netwerkmiddag van BNG Bank vindt plaats in Climate Planet Utrecht, op het Jaarbeursplein. Dit symbool voor duurzaamheid in de vorm van een grote wereldbol was onlangs overigens nog in opspraak omdat een diesel-aggregaat werd gebruikt voor de stroomvoorziening. Na ophef op sociale media is die aggregaat weggehaald.